Robotfűnyíró MartfĂ»

Robotfűnyíró MartfĂ», robotfűnyíró ár MartfĂ», robotfűnyíró telepítés MartfĂ», legjobb robotfűnyíró MartfĂ»

Robotfűnyíró telepítés MartfĂ»Cégünk 13 éves múltra visszatekintő kert- és parképítő szakemberek összekovácsolásából alakult. Cégünk kibővítette szolgáltató profilját a robotfűnyíró telepítés irányába. Szolgáltatásunk az ország egész területén, még MartfĂ» településen is elérhető. Robotfűnyíró telepítő profilunk széles körű, legyen szó családi házak, nyaralók kertjeiről vagy akár több hektáros ipari területekről. Cégünk kizárólag a Husqvarna® robotfűnyíróival foglalkozik, minőségi garancia és megbízhatóság miatt nem telepítjük más gyártók robotfűnyíróit.
Évről évre keressük az új technológiákat, figyeljük a legújabb/legmodernebb trendeket, hogy naprakész szolgáltatással álljunk ügyfeleink részére.

Rohanó világunkban a technológiai újítások révén, újabbnál újabb emberi munkát kiváltó gépek jelennek meg. Többek között az önműködő, emberi beavatkozást nem igénylő robotizált fűnyírók is ebbe a csoportba tartoznak.

Nyugati országokban a robotfűnyírók eladásainak száma sokszorosa a Magyarországon eladott robotfűnyírók számának. Ez a nyugati innováció számos termékben megjelenik, de mint minden termék a robotfűnyíró trendje is elérte hazánkat, viszont még a szolgáltató cégek kis számban vannak jelen, akik ki tudnák szolgálni a megrendelőket. Cégünk ezt a piaci rést látta meg a robotfűnyíró telepítésben, így hazánkban úttörőkként a legnagyobb szakértelemmel, nyugati színvonalú szolgáltatást nyújtunk leendő partnereink számára.


A robotfűnyíró ideális választás lehet minden családos, vagy bármilyen szegmensben dolgozó ember részére. Legyen szó otthon végzett hagyományos munka idejű, vagy utazással járó munkáról, az általunk telepített robotfűnyíró mindenki számára ideális társ lesz a mindennapokban!
Tudta, hogy rendszeres fűnyírással gyom mentes pázsitot érhet el? Robotfűnyíró használatával a mindennapos fűnyírás gyerekjáték. Legyen szó esőről, viharos szélről, tűző napsütésről, a robotfűnyíró bármilyen időjárási viszonyok mellett képes dolgozni, amikor Ön legszívesebben a lakásban lenne.

Igényes megjelenés, magas szintű kényelem, tökéletes vágási eredmény, prémium minőségű anyag használat és megbízhatóság!

Ezek mind a Husqvarna® robotfűnyíró védjegyei. Ha nincs ideje, energiája a pázsit ápolására vagy egységes és állandó magasságú gyep a célja, akkor erre a lehető legjobb választás a robotfűnyíró. A robotfűnyíró nem csak kimondottan füvesített pázsit karbantartására alkalmas, borotva éles pengéi segítségével minden lágyszárú fűszálak között kinövő gyomot képes levágni. Legyen szó pitypangról, folyónádról, lóheréről, sásról vagy bármilyen más sűrűn elforduló gyomnövényről. 


Egy szép kert alapvető tényezője a gondosan ápolt gyep!Hogy kerül a kertjébe a robotfűnyíró?

1.)    Első lépésben vegye fel cégünkkel a kapcsolatot, amit itt a webfelületünkön az árajánlat kérő modul segítségével tehet meg, vagy az info@robofonyiro-telepites.hu -címen ingyenesen, abban az esetben, ha részünkre csatolva küld egy méretekkel ellátott sematikus ábrát kertje méretéről, amelyre berajzolja a területen lévő terepakadályokat, valamint néhány képet a telepítéshez szükséges fontosabb szegletekről! Ettől eltérő esetben egy előre egyeztetett alkalmas időpontban, alapos terület felmérést tartunk az Önök kertjében, amely során kiválasztjuk az Önök számára legmegfelelőbb robotfűnyíró gépet az egyedi igények és a terepviszonyok figyelembevételével.

2.)    Ezt követően a lehető leghamarabb kapcsoltba lépünk Önnel/ Önökkel!
3.)    Részletes árajánlatot fogunk küldeni e-mail-ban PDF formátumban.
4.)    Elfogadott árajánlat után, egyeztetjük a telepítés időpontját.
5.)    Elvégezzük a robotfűnyíró telepítést. (Terület nagyságát figyelembe véve 1-2 napot vesz igénybe.)
6.)     Nincs más dolguk,mint élvezni a robotfűnyírónak köszönhető gondozásmentes és egységes magasságú gyep látványát.

Robotfűnyíró telepítési szolgáltatásunk gyors, megbízható, precíz munkánkban bízhat minden egyes ügyfelünk.

Megkeresésüket és bizalmukat előre is köszönjük!

Hogyan működik?

A robotfűnyíró úgynevezett határoló kábelek között mozog. Ez egy egyfajta „láthatatlan kerítés”, amelynek lefektetése precíz, pontos munkát igényel, úgy, mint a vezető kábelé. A kábelt a fű felszínén futtatjuk végig, leütő tüskék segítségével, amit a fű pár héten belül eltakar, vagy a talajba fektetjük 5-8 cm mélyen, ezek a telepítési módok a terület adottságaitól függenek. Ezekben a kábelekben emberre, állatra teljesen ártalmatlan mikro feszültség fut, amely a dokkoló állomásba van bekötve. A robotfűnyíró telepítés első állomása az, hogy kijelöljük a dokkoló állomást a kert legalkalmasabb pontjára, ahol a robotfűnyíró tudja magát majd tölteni. Természetesen a töltéséhez sem kell emberi beavatkozás, mert a vezető kábel segítségével a kert legtávolabbi pontjából is visszatalál a dokkoló állomáshoz, amely nem csak a robotfűnyíró töltését végzi, hanem a kábelekben futó mikró feszültséget is generálja, ugyanis a robotfűnyíró Lítiumion-akkumulátorral ellátott gép, ez teszi lehetővé a szabad bejárást az Ön kertjében. Halk szinte észrevétlen működésnek köszönhetően, akár éjszaka vagy hétvégén is dolgozhat kertvárosi kertjében.


A robotfűnyíró útját nem csak egy adott „kábelkerítés” határolja, ugyanis ütközés védelemmel is el van látva. Ez azt jelenti, hogyha valamihez hozzáütközik, új irányt vesz fel és arra halad tovább. Ennek a funkciónak köszönhetően, teljes a személyi biztonság. Maga a fű nyírása úgy megy végbe, hogy a robotfűnyíró aljára elhelyezett forgótányéron lévő 3 penge éles kés a füvet összeaprítja apró darabokra. Az így létrejött nyesedék természetes zöldtrágyaként, egyenletesen borítja be a gyepfelületet. Mivel a robotfűnyíró minden nap, napi több órát is szorgoskodik a kertjében így a gyep mindig egységes magasságú lesz.

A robotfűnyírók termék palettáján megtalálható a hagyományos önműködő robotfűnyírók mellet a GPS navigációval ellátott legkorszerűbb, legújabb fejlesztésű robotgépek is, illetve a mobil applikációról vezérelt fűnyíró gépek is, melyek új szintre emelik a fűnyírás fogalmát. Ennek a fejlesztésnek köszönhetően a fűnyíró feltérképezi a nyírandó területet, ezáltal a robotfűnyíró saját térképet hoz létre, így a nagy alapterületű, bonyolult formájú meredek emelkedők, felületek nyírása is kiválóan elvégezhető akár 5000 m2-es területen is. További előnye, hogy megjegyzi a terület mely területén járt már, és melyek azok a részek, ahol még dolgoznia kell.

INGYENES ÁRAJÁNLATKÉRŐ

Terület adottságai:
egybefüggő i   tagolt i   erősen tagolt i  

Füves terület mérete:


Terepakadályok száma: i


Domborzati viszonyok:
sík    enyhe lejtő    meredek lejtő   

Kapcsolat adatok:

Kérjük, töltsön fel néhány képet a pontosabb ajánlattétel érdekében:
 Küldés

 

Előnyök:

-    Harmadik generációs teljes automata fűnyírás belépő modellektől kezdve
-    Robosztus masszív felépítés
-    Rendkívül könnyű
-    Felhasználóbarát magyar nyelvű menü kezelés
-    Precíz pontos munka
-    Halk üzem
-    Személy biztonság
-    Vagyon biztonság: a lopásvédelem az emelő- és dőlésérzékelő, valamint a PIN kód zárnak köszönhetően
-    Alacsony fenntartási költség
-    Akár több színben is

Prémium modellek esetén:

-    GPS -támogatás
-    Mobil applikáció segítségével vezérelt üzem.
-    Elektromos magasságállítás

Robotfűnyíró MartfĂ»


Referencia munkáink  
TOP